Mikä leiri?

OroBellissimo ’24 -musiikkileiri – koko kesän kaunein kohokohta

OroBellissimo-musiikkileiri järjestetään Oronmyllyn kristillisessä leiri- ja kurssikeskuksessa keskellä kauneinta Suomea jälleen ensi kesänä.

Tervetuloa mukaan mahtavalle, kesäiselle musiikkiviikolle ma 22.7.- su 28.7.2024. Viikon aikana voit kehittää instrumentinhallinta- ja yhteissoittotaitojasi loistavien opettajien opastuksella hyvässä, innostavassa seurassa.

Leiri sopii soittajille, joilla on jo jonkin verran kokemusta orkesterissa soittamisesta ja intoa olla mukana luomassa uutta! Leiri sopii erinomaisesti myös perheille, joille musiikki on yhteinen, yhdistävä tekijä. Oronmyllyn ihanissa maisemissa saat nauttia täysihoidosta, saunomisesta, uimisesta sekä valtavan kauniista musiikista.

OroBellissimo-leiri rakentuu tunnetun, suomalaisen säveltäjän Lasse Heikkilän teosten ympärille ja hän on myös itse mukana leirillä. Tänä vuonna leirin teemana on tangoprinsessa Jaana Pölläsen 30-vuotisen uran juhlavuosi. Juhlavuotta varten Lasse Heikkilä on säveltänyt uutta musiikkia, jota tullaan esittämään Sydänlanka-kiertueilla ympäri Suomen. Tänä kesänä OroBellissimo-leirillä soitetaan kiertueen sävelmiä ja esiinnytään Jaanan kanssa kahdessa konsertissa.


Leirihinta laskutetaan kahdessa osassa:

1. ennakkomaksu 15.5.2024 ja 2. loppumaksu 1.7.2024


Leirin kustannukset ovat seuraavat:

  • Soittava leiriläinen (täysihoito+opetus): 1. ennakkomaksu 200 € + 2. loppumaksu 250 €
  • Leirille osallistuva huoltaja (täysihoito): 200 € ???
  • Kysy tarjous ryhmä- tai perhehinnasta info@orobellissimo.fi
  • Kaveri-ale: tuo mukanasi ystävä ja saatte kumpikin -10 % alennuksen!
  • Mikäli annat vinkin (info@orobellissimo.fi) mahdollisesta yhteistyökumppanista, joka lähtee tukemaan leiriä taloudellisesti, se alentaa leirimaksuasi.
  • Mikäli haluat mukaan OroBellisimo-leirin tunnelmaan ja nauttimaan lähialueen luonnosta sekä nähtävyyksistä, voit ilmoittautua xxx € hintaan (sis. täysihoidon, retket omakustanteiset) leirille ”tunnelmoijaksi”.

Leirille on haettu myös julkista rahoitusta ja mikäli tämä saadaan, loppumaksu pienenee.

Tästä pääset ilmoittautumaan